29 اسفند 1402
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

مدیرعامل بانک سپه در جلسه شورای عالی مسکن: تامین مالی واحدهای مسکونی نیروهای مسلح به سرعت انجام می‌شود

دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در جلسه شورای عالی مسکن از تامین مالی سریع ساخت واحدهای مسکونی نیروهای مسلح کشور خبر داد.
به گزارش  بورس و بانک و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر ابراهیمی مدیر‌عامل بانک سپه در حاشیه جلسه شورای عالی مسکن که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و با حضور سرلشکر محمد باقری رئیس ‌ستاد‌کل نیروهای مسلح برگزار شد،  با اشاره به پرداخت بدون وقفه ارائه تسهیلات ساخت واحدهای مسکونی کارکنان نیروهای مسلح گفت: تامین مالی همه واحدهای مسکونی نیروهای مسلح انجام شده است .
دکتر ابراهیمی تاکید کرد: بانک سپه علاوه بر تامین سریع تسهیلات واحدهای مسکونی  وتقسیط تسهیلات برای برخی از آنها،تامین مالی  همه واحدهایی که در حال حاضر در جریان ساخت قرار دارند را براساس مقررات بانکی در دستور کار دارد و بحمدالله در حوزه تامین مالی ساخت منازل مسکونی کارکنان نیروهای مسلح هیچ مانعی وجود ندارد.

سرمایه گذاران صندوق ره آورد آباد مسکن و مشترک ماوای بانک مسکن جایزه گرفتند

شرکت تامین سرمایه بانک مسکن به مناسبت نهمین سالروز تاسیس این شرکت؛ به قید قرعه به مشتریانی که اقدام به سرمایه گذاری در صندوق راه آورد آباد و صندوق سرمایه گذاری مشترک ماوا کرده اند؛ جوایزی اهدا کرد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ تعداد ۱۰ هزار نفرکه از تاریخ ۱۴ بهمن تا ۱۴ اسفندماه سال جاری اقدام به سرمایه گذاری و خرید واحدهای این صندوق ها را کرده اند؛ در این قرعه کشی شرکت داده شدند و به قید قرعه تعداد ۴۱ نفربرنده شدند.

بر این اساس جوایز این برندگان به صورت واحدهای این صندوق ها به ارزش ۲۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال به آنها اختصاص پیدا کرد.

 

مشتریان می توانند برای اطلاع از اسامی برندگان به سایت شرکت تامین سرمایه بانک مسکن به نشانی http://maskanib.com/lottery مراجعه کنند.

 

صندوق های سرمایه گذاری ره اورد آباد مسکن و صندوق مشترک ماو از نوع با درامد ثابت است که سرمایه گذاران در ازای سرمایه گذاری در این صندوق گواهی سرمایه گذاری دریافت کرده و از مزایایی همچون سود روزشمار و بدون نرخ شکست، ضمانت نقد شوندگی تامین سرمایه بانک مسکن، سود بالاتر از سپرده بانکی، معافیت از مالیات و …بهره مند می شوند.

 

استفاده از روش‌های نوآورانه و فناورانه برای تحول در حوزه پرداخت شهری در دستور کار است

کلان‌شهرها و شهرهای ایران در آینده نزدیک باید به زیرساخت‌های پیشرفته دیجیتالی و الکترونیکی در حوزه‌های مختلف مجهز باشند و ما در هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک شهر، ایجاد این زیرساخت‌ها را با روش‌های نوآورانه و فناورانه از مهم‌ترین مسئولیت‌های خود تعریف کرده‌ایم.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک شهر، علی نوری مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک شهر،گفت: این هلدینگ با مأموریت ارائه راهکارهای نوین خدمات بانکی، زیر ساخت‌های هوشمندسازی و سایر سرویس‌های مرتبط مبتنی بر دانش روز و نیروی انسانی متخصص و پویا به‌منظور خدمت‌رسانی به مشتریان و در راستای افزایش رضایت ذی‌نفعان و توسعه و تعالی ارزش‌های بانک شهر تشکیل شده است.
به گفته نوری سه شرکت «توسعه و نوآوری شهر»، «فن‌آوران ایمن شبکه فاش»، «راهبرد هوشمند شهر» در هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک شهر در راستای مأموریت کلان تعریف شده، مأموریت‌های خود را تعریف کرده‌اند. در یک دسته‌بندی کلی می‌توان کسب‌وکارهای فعلی و آتی هلدینگ و شرکت‌های زیرمجموعه آن را در چهار حوزه «خدمات پرداخت»، «خدمات مالیاتی یا همان TSP»، «تأمین و پشتیبانی خدمات بانکی»، «سرویس‌های توکنایز کردن و بسترهای انتقال دارایی‌های دیجیتالی»، «توسعه خدمات هوشمند شهری»، «توسعه زیرساخت‌های بانکداری دیجیتالی» و «تأمین مالی زنجیره‌ای» برشمرد.
مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک شهر ضمن تقدیر از حمایت های مدیرعامل بانک شهر و نیز معاون فناوری این بانک در تشریح اقدامات انجام‌گرفته و در دست اقدام طی ماه‌های سپری شده از زمان تأسیس این مجموعه گفت: هوشمندسازی مانیتورینگ شعب و هوشمندسازی مانیتورینگ شهرنت‌ها دو پروژه موفقی بود که خوشبختانه در پاییز امسال به بهره‌برداری رسید و در نمایشگاه اینوکس کیش رونمایی شد. با ایجاد این بسترها زمان خارج ماندن سرویس‌ها در شعب و شهر نت‌ها یا اطلاع از وقوع حادثه در آن‌ها به کمترین مقدار می‌رسد.
وی افزود: در حوزه ایجاد زیرساخت متمرکز برای ساختار یکپارچه پرداخت خرد شهری اپلیکیشن «شهرزاد» برای زیرساخت خدمات شهری در همه کلان‌شهرها و اپلیکیشن «اسمارتیز» هم برای ارائه همین خدمات در غیر کلان‌شهرها طراحی و پیاده‌سازی شده که کاربران می‌توانند با استفاده از ابزار و خدمات این اپلیکیشن‌ها به مجموعه وسیعی از امکانات مختص همان شهر دسترسی داشته باشند.
نوری با اشاره به اینکه یکی از وجوه تمایز این دو اپلیکیشن با سایر اپلیکیشن‌ها این است که در اپلیکیشن هر شهر، خدمات شهری مختص همان شهر ارائه می‌شود و کاربران به‌محض روشن‌کردن مکان‌نمای گوشی تلفن همراه خود به مجموعه‌ای از خدمات پرداخت الکترونیکی و… مرتبط با همان شهر در قالب تجربه کاربری طراحی شده با المان‌های شهری که در آن حضور دارند، دسترسی خواهند داشت.
مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر ادامه داد: در حال انجام اقدامات اولیه برای دریافت مجوز «تی‌اس‌پی» و «پی‌اس‌پی» هستیم و خوشبختانه در این زمینه همکاری چندجانبه‌ای شکل گرفته و در حال اخذ مجوز از بانک مرکزی هستیم.
وی با بیان اینکه «ساخت و تجهیز مراکز داده بانک شهر و برخی از شهرداری‌ها» از جمله پروژه‌هایی است که دنبال می‌کنیم، گفت: همان‌طور که با اشاره به پروژه مانیتورینگ هوشمند شعب گفتم، هوشمندسازی پشتیبانی خدمات بانک شهر توسط هلدینگ انجام می‌شود و این آمادگی در مجموعه ما وجود دارد که به سایر مجموعه‌های بانکی نیز این خدمات را ارائه دهیم. مذاکرات موفقی نیز در این زمینه انجام شده که سال آینده بیشتر در مورد نتایج آن‌ها خواهید شنید.
نوری همچنین از ایجاد یک «اس‌پی‌یو» جدید در حوزه امنیت و مرکز نوآوری در زیست‌بوم خدمات فناوری اطلاعات بانک شهر ذیل هلدینگ فناوری اطلاعات این بانک طی سال آینده خبر داد و گفت: مشارکت در پروژه‌های ملی از اهداف و اولویت‌های مهم ما است و در همین راستا نیز در بزرگ‌ترین پروژه حمل‌ونقل شهری به نام «سپهتن» مشارکت فعال داریم.
نوری در تشریح رویکردهای کلان هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک شهر در آینده گفت: توسعه کسب‌وکارهای نوین و نوآورانه متناسب با مزیت‌های رقابتی بانک شهر، کاهش میزان وابستگی درآمدی هلدینگ و شرکت‌های زیرمجموعه به بانک شهر، توسعه فضای همکاری و مشارکت با شرکت‌های هلدینگ با هدف همسویی راهبردی و سرمایه‌گذاری مشترک، ایجاد زیرساخت یکپارچه پرداخت خرد شهری مبتنی بر کیف پول الکترونیکی بانک شهر و همچنین مشارکت در پروژه‌های ملی با هدف ارتقای جایگاه بانک شهر و توسعه کسب‌وکار از برنامه‌های کوتاه و میان‌مدت ما است.

رئیس مرکز حراست بانک صادرات ایران منصوب شد

حکم ریاست مرکز حراست بانک صادرات ایران در نشستی با حضور محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران اعضای هیئت‌مدیره و هیئت‌عامل این بانک، مهدی فرزادی یکی از مسئولان سازمان حراست کل کشور و برخی مقامات و مسئولان این سازمان، به امین کعبه اعطا شد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست با قدردانی از حضور مدیران و مسئولان حراست کل کشور، از زحمات سید محسن علوی، سرپرست سابق مرکز حراست بانک صادرات ایران تشکر کرد و گفت: مجموعه حراست بانک طی یک سال اخیر به دلیل تغیرات مدیریتی  در بانک به نحو احسن مدیریت شده و همراهی و همکاری دقیقی با مدیریت بانک برقرار بوده و هیچگونه کمبود و کاستی در این زمینه مشاهده نشد.

سیفی با بیان اینکه اقدامات حراست در بانک با قاطعیت همراه بوده است، برای مسئول جدید این مرکز در تداوم این مسیر آرزوی موفقیت کرد.

او با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حراست، صیانت از بانک و تمامی همکاران است، حل مسائل جاری بانک از نظر نظارتی و امنیتی را از دیگر مسئولیت‌های خطیر این مرکز عنوان کرد.

در این نشست مهدی فرزادی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران، بانک محور است، گفت: وظایف  و سهم بانک‌ها در تجهیز منابع و تأمین مالی  اقتصاد بیش از 80 درصد است، اما گاهی خدمات بانک‌ها نادیده گرفته می‌شود و با بی‌انصافی همراه است.

او افزود: بانک‌ها خدمات زیادی به مردم ارائه می‌دهند ولی معرفی خدمات بانک‌ها گاهی خلاء‌هایی دارد که نیازمند جهاد تبیین است. خدمات بانک‌ها موجب تسهیل زندگی و پرداخت‌های متنوع مردم شده و بخش عمده‌ای از خدمات به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

فرزادی تاکید کرد: اگرچه نقدهایی به برخی بانک‌ها وارد است و باید در فضای منصفانه مورد قضاوت قرار گیرد، اما خدمات بانک‌ها باید برای مردم اطلاع‌رسانی شود و اهمیت این خدمات نباید مورد غفلت قرار گیرد.

این مسئول در سازمان حراست کل کشور گفت: رسالت اصلی حراست، صیانت از دارایی‌های ارزشمند است و سطح اول آن مدیران و کارمندان هستند که به راحتی نمی‌توان جایگزینی برای آنها پیدا کرد. همواره انتظار بر این بوده است که با پیشگیری از بروز برخی مشکلات جلوگیری شود و کار به جراحی و درمان نرسد. در ارزیابی‌های انجام شده، حراست‌هایی موفق بوده‌اند که در عرصه پیشگیری توانسته‌اند از مدیران و کارمندان خود مراقبت کنند و نگذارند که آنها به خطا بیفتند.

او در پایان با قدردانی از زحمات انجام شده در حراست بانک صادرات ایران، افزود: حراست بانک صادرات ایران را از فنی‌ترین حراست‌ها می‌دانیم که بدنه کارشناسی قابل اعتمادی دارد و گزارش‌های ارائه شده خبر از کیفیت اقدامات کارشناسی قابل اعتنایی در این حوزه در این بانک می‌دهد و زحمات زیادی دراین زمینه کشیده شده که از این زحمات قدردانی می‌کنیم.

در این مراسم که با قدردانی برخی اعضای هیئت‌مدیره و هیئت‌عامل بانک از زحمات مرکز حراست بانک و آرزوی موفقیت برای مسئول جدید این مرکز همراه بود، سید محسن علوی به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده طی دو سال سرپرستی این مرکز پرداخت و امین کعبه نیز عملیاتی کردن حراست هوشمند و صیانت و حراست از بانک و کارکنان آن را با رویکرد پیشگیرانه، از جمله اهداف خود در مسئولیت ریاست مرکز حراست بانک اعلام کرد.​ 

انتصاب مدیر امور مهندسی زیرساخت بانک ایران زمین

طی مراسمی با حضور مدیران عالی بانک ایران زمین، حسین سماوات به عنوان مدیر امور مهندسی زیرساخت این بانک منصوب شد.

به گزارش بورس و به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین؛ در این مراسم عبدالمجید پورسعید به کارگیری نیروهای متخصص و مستعد در بخش های اجرایی و مدیریتی را از اولویت های اصلی بانک بیان کرد و گفت: استفاده از تجربیات مدیران با سابقه و پرورش نیروهای جوان، می تواند عاملی موثری در ایجاد انگیزه و افزایش مشارکت نیروی های جوان در بخش های مختلف بانک باشد.

علیرضا کریمی عضو هیأت سرپرستی حضور نیروهای جوان در بخش مدیریتی را باعث ایجاد نشاط و ترغیب کارکنان سازمان به یادگیری و افزایش رقابت سالم دانست و گفت: بی شک با افزایش سطح علمی و تخصصی همکاران، میزان رضایت مشتریان هم افزایش خواهد داشت.

قدرت اله عبداللهی عضو هیأت سرپرستی، مدیریت امور مهندسی زیرساخت را بخشی با اهمیت و حساس بیان کرد و گفت: حوزه فناوری اطلاعات بانک همچون نبض سازمان است و توسعه این حوزه موجب ارائه سرویس های مطلوب تر به مشتریان خواهد شد.

در پایان مراسم حکم مدیر امور مهندسی زیر ساخت بانک ایران زمین توسط مدیریت ارشد بانک به حسین سماوات اهدا شد.

 

اعلام نرخ حق الوکاله بانک ایران زمین در سال ۱۴۰۳

نرخ حق الوکاله انواع سپرده های بانک ایران زمین در سال ۱۴۰۳ معادل ۳ درصد اعلام شد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین ؛ در راستای اجرای مقررات و ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تصویب هیات سرپرستی، نرخ حق الوکاله به کار گیری انواع سپرده های سرمایه گذاری بانک ایران زمین در سال ۱۴۰۳، حداکثر معادل ۳ درصد خالص منابع سپرده گذاران تعیین گردید.

 

صفحه1 از1174